1053.Budapest, Ferenciek ere 5.   Telefon: +36-1/3171 644   E-mail: pegazus@pegazus.hu
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.

NFL

National Football League

 

Amerikai foci Londonban!
Nem kell messzire utazni, hogy láthassa az NFL sztárjait!
 
 

Tovább növeli jelenlétét a profi amerikaifutball-liga (NFL) Európában, ugyanis a következő idényben minden eddiginél több, négy mérkőzést rendeznek Londonban.

A Wembley Stadionban szeptember 24-én és október 1-jén a Baltimore Ravens–Jacksonville Jaguars és a New Orleans Saints–Miami Dolphins összecsapást rendezik meg, míg a Twickenham Stadionban október 22-én és 29-én Minnesota Vikings–Cleveland Browns, illetve Arizona Cardinals–Los Angeles Rams találkozó lesz (ezeknek a pontos sorrendje még mindig kérdéses).

 

 

         Ajánlataink:

 

 

 


A belépőjegy árak GBP-ben, jegyenként értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
A jegy ára fizethető Forintban is, az aktuális átváltásról érdeklődjön a foglaláskor.
Foglalásonként 5.000,-Ft kezelési díj kerül felszámításra.

 

                            

 

 

     Belépőjegyek átvétele, kiszállítási díj:

 

A belépőjegyek leggyakrabban a mérkőzésnek otthont adó városban fekvő szálloda recepcióján vehetők át, ennek díját a biztonságos kézbesítése miatt a kezelési költség tartalmazza. Ez a gyakorlat azért alakult ki, mert a jegyeket körülbelül 2 héttel a mérkőzés előtt nyomtatják ki, és kezdik szétosztani partnereinknek, így többnyire nem marad idő, hogy a jegyeket irodánkba küldjék. Vannak olyan esetek is, hogy a belépőjegyek irodánkban átvehetők vagy elektronikus jegyek, de előfordulhat, hogy voucher ellenében a stadion jegypénztárában vehetők fel a jegyek. Az átvétel módjáról minden megrendeléskor tájékoztatjuk utasainkat.

 

További információ és foglalás:
 
E-mail: foci@pegazus.hu
Telefon: +36-1-317-1644