1053.Budapest, Ferenciek ere 5.   Telefon: +36-1/3171 644   E-mail: pegazus@pegazus.hu
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.

Allianz utasbiztosítás

 

 

Az Allianz termékei irodánkban személyesen vagy e-mailen keresztül (pegazus@pegazus.hu) is megköthetők!

 

DÍJTÁBLÁZAT>>>TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ>>>


 
Allianz utasbiztosítási termékek:

 

Útitárs utasbiztosítás – általános utazáshoz

 

 

Az Allianz Útitárs utasbiztosítást mindenkinek ajánljuk, aki családjával, párjával, barátaival, vagy akár egyedül külföldi városlátogatást, nyaralást tervez, illetve ösztöndíjasként vagy munkavállalás céljából legfeljebb 90 napra külföldre utazik, és szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre. Az Útitárs utasbiztosítás Ezüst, Arany vagy Platina csomagjával bárki felkészülhet a váratlan eseményekre, és élvezheti a gondtalan utazást.
 
 

                                                                      

 

Téli Sportok utasbiztosítás – téli sportoláshoz

 

Az Allianz Téli Sportok utasbiztosítást a kijelölt pályán történő téli sportoláshoz, így például síeléshez, snowboardozáshoz, a síbiciklizéshez, szánkózáshoz, korcsolyázáshoz, hótalpas túrázáshoz, motoros szánozáshoz ajánljuk. Ügyfeleink 3 féle utasbiztosítási csomag közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet: Ezüst, Arany, Platina. A Téli Sportok utasbiztosítás az Útitárs utasbiztosítás szolgáltatásain felül kiterjed a téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelésekre, a sportolás miatti baleset vonzataként fellépő költségekre (egészségügyi ellátás, mentési költségek), továbbá kiterjedhet például a fel nem használt síbérletre, vagy akár a téli sportolás közben okozott dologi károkra is. Válassza a Téli Sportok utasbiztosítást és élvezze gondtalanul a téli sportolás élményét!

 

                                                                      

 

Extrém Sportok utasbiztosítás – veszélyes sportok kedvelőinek

 

Szabadsága alatt az extrém sportok jelentik Önnek a kikapcsolódást vagy téli sportolás közben a pályán kívül, illetve funparkban is szeretné élvezni a téli sportolás élményét? Az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítást a kalandvágyóknak ajánljuk, akik nem félnek a veszélyes helyzetektől. Ne feledkezzen meg ilyenkor sem a biztonságról, készüljön fel a váratlan helyzetekre az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Arany vagy Platina csomagjával!

 

                                                                     

 

Útitárs XL utasbiztosítás

 

Hosszabb időt szeretne külföldön eltölteni? Válassza az Allianz Útitárs XL utasbiztosítást, ha huzamosabb ideig (több mint 3 hónapig, de legfeljebb 1 évig tervez külföldi tartózkodást munkavállalás, tanulmányi öszöndíj vagy bármely más ok miatt. Az Útitárs XL utasbiztosítás esetén 3 féle csomag közül választhat: Ezüst, Arany, Platina.

 

 

                                                                    

 

Autó Assistance kiegészítő biztosítás

 

Ha autóval vág neki az utazásnak, már az úti cél elérése előtt is adódhatnak váratlan helyzetek, ezért Allianz utasbiztosítása mellé válassza a kiegészítő Allianz Autó Assistance biztosítást, és segítünk, ha közleketési baleset vagy műszaki meghibásodás miatt probléma adódik.

 

 

 

 

Kiegészítő utasbiztosítások bankkártyás utasbiztosítás vagy Európai Egészségbiztosítási Kártya mellé

 

Olyan bankkártyával rendelkezik, melyhez kiegészítő szolgáltatásként utasbiztosítás is tartozik?
Kiváltotta az Európai Egészségbiztosítási Kártyát? Azokra az esetekre, amelyeket sem a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás, sem pedig az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem fedez, kössön kiegészítő Allianz Útitárs BK vagy Útitárs EEK utasbiztosítást a széles körű védelemért!