1053 Budapest, Ferenciek tere 5. • Telefon: +36-1/3171-644 • Fax: +36-1/267-0171 • E-mail: pegazus@pegazus.hu
 
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.
 
 

Hírlevél

Európa Liga

Az Európa-liga a labdarúgásban az UEFA második számú európai kupasorozata az UEFA-bajnokok ligája után. A kupát klubcsapatok számára rendezik minden szezonban. A csapatok a saját nemzeti bajnokságukon illetve nemzeti kupájukon keresztül szerezhetnek indulási jogot.


EURÓPA-LIGA DÖNTŐ

2017. május 24. 20:45
Stockholm, Friends Aréna, Svédország

1. kategóriás belépőjegy: 655 Euro/db
3. kategóriás belépőjegy: 445 Euro/db


Általános információk

A jegyáron kívül felszámolunk foglalásonként 5.000 Ft-os (vagy 15,- EUR) kezelési költséget (a jegyeket általában a mérkőzésnek otthont adó város szállodáinak recepciójára szállítják ki, és ott vehetők át, de előfordulhat, hogy voucher ellenében a stadion jegypénztárában).

A belépőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, időközben elfogyhatnak és az áruk is változhat. A belépőjegyek kettesével garantáltak (egymás mellé, egymás alá és fölé is)!
Amennyiben egyénileg foglal szállást, kérjük, hogy mindenképpen ellenőrizze, hogy a szállodának van-e recepciója, mert csak oda tudjuk kiszállíttatni a belépőjegyeket. Amennyiben a szálloda nem rendelkezik recepcióval Önöknek kell átvenni egy előre megegyezett címen a jegyeket.

Jegyárak
A klubok és a hivatalos futball szervezetek honlapjain található jegyárak legtöbbször klubtagjaik, bérleteseik részére szólnak, vagy különleges feltételek mellett (például sorsolás) igényelhetők, ezért ezekhez a belépőjegyekhez szinte lehetetlen hozzájutni.
A Pegazus jegyárai és a nyomtatott jegyen szereplő jegyár közötti – akár nagyon jelentős - eltérés oka, hogy a jegy értékesítésére jogosult külföldi partner által megjelölt árak is magasabbak a jegyen szereplő áraktól, továbbá ezen eleve magasabb árhoz társulnak még különböző járulékos költségek, úgymint közvetítői eljárási díjak, adminisztratív díjak, kezelési költség.


További információ, ajánlatkérés:

E-mail: foci@pegazus.hu
Telefon: +36-1-317-16-44/113. mellék