1053 Budapest, Ferenciek tere 5. • Telefon: +36-1/3171-644 • Fax: +36-1/267-0171 • E-mail: pegazus@pegazus.hu
 
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.
 
 

Hírlevél

Fakultatív programok
Kingston:
Látogatás Jamaika fővárosában: megtekintjük Port Royal-t, az egykori kalózok főhadiszállását, melyet az 1692-es földrengés lerombolt, a déli ültetvényes stílusban épült Devon House-t, ahol lehetőség van ebédelni és vásárolni. A reggae zene szerelmesei ellátogathatnak a Bob Marley Museum-ba is (a belépő saját költségen). Visszaútban Spanish Town, az egykori főváros megtekintése szerepel a programban. A részvételi díj tartalmazza a rum punch, snack, jamaikai limonádé és helyi gyümölcsök fogyasztását. 
 
 Dunn's River vízesés és Ocho Rios:
Először Ocho Riost, majd a Coyaba River Gardent látogatjuk meg, ahol jamaikai kézműves tárgyak tekinthetők meg. A vízesés felé menet megállunk egy nagy vásárlóközpontnál, majd megtekintjük a híres vízesést, ahol lehet fürdeni és vezető segítségével a lépcsőzetes vízesés tetejére felmászni. A helyszínen kabinok, toalettek állnak rendelkezésre. Vigyünk magunkkal fürdőruhát, törülközőt és tapadós talpú szandált! Montego Bay-ből és Negril-ből kiindulva a Coyaba Gardens helyett a következő programot tartalmazza a kirándulás: Falmouth városkában bambuszos tutajozás a Martha Brae folyón. Útközben reggelit és ebédet kapnak utasaink.
Black River szafari és Appleton ültetvény (rum).
Egész napos program ebéddel. Dús, tropikus növényzettel borított tájakon utazunk Jamaika déli felére. Black River városkából kiindulva hajózunk a folyón felfelé, szerencsés esetben krokodilt is láthatunk a parton sütkérezve. A világhírű rumlepárló üzem és ültetvény területén igazi jamaikai ebédet fogyasztunk, majd betekintést nyerünk a rumlepárlás folyamatába. Természetesen a rum kóstoló sem marad ki, sőt vásárolhatunk is a márkás italokból. Jamaika szintén híres természeti képződménye, az YS vízesés sem marad ki a programból.
Negril-ből kiindulva fordított a program.
 
 Reggae túra (csak Montego Bay-ből és Ocho Rios-ból):
St Ann's Bay-en áthaladva megtekintjük a nemzeti hős, Marcus Garvey szobrát, majd továbbutazunk a dombokon át a reggae királya, Bob Marley szülőfalujába, Nine Miles-ba. Egy rasztafari idegenvezető kísér minket végig az apró falun, a túra Marley Mauzóleumánál ér véget. Ocho Rios-ban ebéd és a Reggae Museum meglátogatása az Island Village vásárló-és szórakoztató központban.